Brantjes Data-Vernietiging | Haarlem | Telefoon 023 - 532 1960 | sales@recycling.nl

Ruim uw archief op en ondersteun de tissue industrie

In het volgende artikel leest u de hoe de gezamenlijke CA+ Vernietigingsbedrijven omgaan met de huidige COVID-19 situatie. Het allerbelangrijkste op dit moment is de veiligheid van uw medewerkers en de medewerkers in onze branche.

Ruim-uw-archief-op-en-ondersteun-de-tissue-industrie

Lees het artikel:Vertrouwelijk archief en datadragers vernietigen? Laat in deze tijd niet je medewerkers heen en weer rijden. Plaats een container.

Cruciale beroepsgroep

We monitoren permanent de ontwikkelingen en actuele adviezen van het RIVM en passen onze dienstverlening daar op aan.  Onze activiteiten zijn door het ministerie van VWS en de NCTv inmiddels expliciet onder de cruciale beroepsgroepen geschaard vanwege de rol om:

  • A) de afvalstroom ‘oudpapier en karton’ op te halen bij huishoudens en supermarkten, en deze verder te verwerken, en

  • B) een essentiële grondstofstroom te leveren voor o.a. de verpakking van levensmiddelen, en voor de farmaceutische, hygiëne- en tissue-industrie.

Met inachtneming van alle voorgeschreven maatregelen die we kunnen nemen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen is het bij Brantjes Data Vernietiging tot nader order mogelijk om zonder voorafgaande afspraak vertrouwelijke datadragers aan te leveren op onze vernietigingslocatie op werkdagen van 07.00 tot 16.00 uur op de locatie Rijnlanderweg 1427 in Nieuw-Vennep.

Ook als u kiest voor CA+ gecertificeerde inzameling bij u op locatie zijn wij u tot nader order graag van dienst. Lees meer over archiefvernietiging.

brantjes-data-vernietiging-corona-virus-covid-19-cruciale-beroepsgroep

 

 

 

 


U kunt geen reactie plaatsen.