Klanten beoordelen ons met een
Brantjes Data-Vernietiging B.V. Rijnlanderweg 1427 2153 KE Nieuw-Vennep 023 - 532 1960

MVO en duurzaamheid

Vertrouwd, sociaal en circulair

brantjes-data-vernietiging-mvo-duurzaamheid-header
MVO en duurzaamheid

Wij geloven in circulair vernietigen

papier-icon-groen

Papiersnippers

Na papiervernietiging worden alle onleesbare papiersnippers geperst tot een grote baal papier. Deze papierbalen worden allemaal hoogwaardig gerecycled door de tissueindustrie.

hardware-icon-groen

Edelmetalen

Oude computers en harde schijven bevatten veel vertrouwelijke data, maar ook veel grondstoffen zoals plastics en (edel)metalen. Na datavernietiging wordt al het e-waste gerecycled.

product-icon-groen

Verpakkingen

Producten die vernietigd moeten worden halen we uit de verpakking. Alle grondstoffen houden we zo gescheiden. Het product wordt onherstelbaar vernietigd en hoogwaardig verwerkt.

kleding-icon-groen

Fiber to fiber

Kleding shredden we in onze industriële shredder. Wat overblijft is een berg met onherkenbare plukken textiel wat dient voor duurzame oplossingen, zoals opvulmateriaal voor bokszakken.

CA plus white outline

‘Vernietiging van materiaal staat niet gelijk aan verlies van grondstoffen. Na vernietiging wordt het restmateriaal zo hoogwaardig mogelijk verwerkt.’

Onze maatschappelijke bijdrage

Participatiewet

Brantjes Data-Vernietiging faciliteert meerdere arbeidsplaatsen voor personeel met een lichte arbeidsbeperking tot de arbeidsmarkt.

Zo faciliteren we de aansluiting in de maatschappij door middel van hun werkbijdrage in het kader van de participatiewet.

De wet moet ervoor zorgen dat meer mensen werk vinden, ook mensen met een arbeidsbeperking.
— Rijksoverheid

brantjes-data-vernietiging-loods-vrachtwagen

Maatschappelijke functie

Ons vakgebied geeft invulling aan de privacybescherming van burgers. Door als data-vernietigingsbedrijf persoonlijke- en klant informatie in zowel fysiek en digitaal vorm te verwijderen in lijn met de AVG-wetgeving.

Daarnaast beschermt onze Data-vernietiging dienstverlening het intellectueel eigendom van bedrijven. Zodat deze bedrijven de kans op bedrijfsspionage kunnen minimaliseren. Wat de concurrentiepositie versterkt en de privacy van werknemers en klanten waarborgt.

Wij maken het voor bedrijven en publieke instellingen mogelijk om goederen die niet aan de wet of kwaliteitseisen voldoen van de markt te halen door middel van gecertificeerde (product)vernietiging. Zo draagt Brantjes bij aan de veiligheid van goederen die bij consumenten terecht kunnen komen.

Pluspunten zijn de klantvriendelijkheid, het fijne contact, een nette container en alles was snel geregeld.

— Advocatenkantoor Buitenhuis

Nijssen-Recycling-Brantjes-Data-Vernietiging-Papierrecycling
Historie & Heden

‘Het DNA binnen ons familiebedrijf is verweven met circulariteit van grondstoffen en een “Learn-By-Doing” mentaliteit.’

Brantjes Data-Vernietiging werkt in nauwe samenwerking met zusterbedrijf Nijssen Recycling. Waaruit sinds 1964 constant gezocht wordt naar circulaire mogelijkheden voor diverse materiaalstromen.

datavernietiging-en-recycling-brantjes

Behoud van grondstoffen

We vinden het belangrijk dat herbruikbare grondstoffen behouden blijven na de vernietiging van uw papier, hardware en producten.

Wij geloven dat duurzaamheid een essentiële functie heeft binnen onze bedrijfstak. Het behoud van grondstoffen en hergebruik hiervan is in de meeste gevallen duurzamer dan het winnen en verwerken van nieuwe grondstoffen. Binnen de vernietigingsbranche kunnen wij deze kringloop stimuleren en zo werken naar een duurzamere toekomst.

— Mark de Boer
Specialist datavernietiging

Wij komen graag met u in contact

locatie

Adresgegevens

Rijnlanderweg 1427
2153 KE Nieuw-Vennep

aanlevertijden

Openingstijden

Werkdagen van 07.00 tot 16.00 uur
In het weekend zijn wij gesloten

contactgegevens

Contact

(023) – 532 1960
brantjes@recycling.nl