Klanten beoordelen ons met een
Brantjes Data-Vernietiging B.V. Rijnlanderweg 1427 2153 KE Nieuw-Vennep 023 - 532 1960

MVO en duurzaamheid

Vertrouwd, sociaal en circulair

brantjes-data-vernietiging-mvo-duurzaamheid-header
MVO en duurzaamheid

Wij geloven in circulair vernietigen

papier-icon-groen

Papiersnippers

Na papiervernietiging worden alle onleesbare papiersnippers geperst tot een grote baal papier. Deze papierbalen worden allemaal hoogwaardig gerecycled door de tissueindustrie.

hardware-icon-groen

Metalen

Oude computers en harde schijven bevatten veel vertrouwelijke data, maar ook veel grondstoffen zoals plastics en (edel)metalen. Na datavernietiging wordt al het e-waste gerecycled.

product-icon-groen

Verpakkingen

Producten die vernietigd moeten worden halen we uit de verpakking. Alle grondstoffen houden we zo gescheiden. Het product wordt onherstelbaar vernietigd en hoogwaardig verwerkt.

kleding-icon-groen

Fiber to fiber

Kleding shredden we in onze industriële shredder. Wat overblijft is een berg met onherkenbare plukken textiel wat dient voor duurzame oplossingen, zoals opvulmateriaal voor bokszakken.

CA plus white outline

‘Vernietiging van materiaal staat niet gelijk aan verlies van grondstoffen. Na vernietiging wordt het restmateriaal zo hoogwaardig mogelijk verwerkt.’

Onze maatschappelijke bijdrage

Participatiewet

Brantjes Data-Vernietiging creëert werkgelegenheid voor mensen met een lichte arbeidsbeperking, waardoor ze volwaardig kunnen deelnemen aan de samenleving. We streven naar inclusiviteit en geloven in de waardevolle bijdragen van elk individu, ongeacht beperkingen.

Ons bedrijf biedt speciale ondersteuning en begeleiding aan ons personeel met een arbeidsbeperking, zodat ze hun vaardigheden kunnen ontwikkelen en optimaal kunnen bijdragen. We zijn volledig in overeenstemming met de Participatiewet, die gelijke kansen op werk en maatschappelijke participatie bevordert.

Door meerdere arbeidsplaatsen te creëren, hebben we een positieve impact op het leven van mensen met een lichte arbeidsbeperking. We blijven ons inzetten voor een inclusieve werkomgeving waarin iedereen zijn of haar potentieel kan benutten en een waardevolle bijdrage kan leveren.

De wet moet ervoor zorgen dat meer mensen werk vinden, ook mensen met een arbeidsbeperking.
— Rijksoverheid

brantjes-data-vernietiging-loods-vrachtwagen

Maatschappelijke functie

Als data-vernietigingsbedrijf vervult Brantjes Data-Vernietiging B.V. een belangrijke maatschappelijke functie door de privacy van burgers te waarborgen. Ons vakgebied richt zich op het beschermen van persoonlijke en klantinformatie, zowel in fysieke als digitale vorm, in overeenstemming met de AVG-wetgeving.

Daarnaast bieden we met onze data-vernietigingsdiensten bescherming van het intellectueel eigendom van bedrijven. Door bedrijfsinformatie veilig te vernietigen, minimaliseren we het risico op bedrijfsspionage. Dit versterkt niet alleen de concurrentiepositie van bedrijven, maar waarborgt ook de privacy van werknemers en klanten.

Een ander aspect van onze dienstverlening is de gecertificeerde (product)vernietiging, waarmee we bedrijven en publieke instellingen helpen om goederen die niet aan de wettelijke of kwaliteitseisen voldoen van de markt te halen. Hierdoor dragen we bij aan de veiligheid van consumenten door ervoor te zorgen dat ondeugdelijke goederen niet in hun handen belanden. Op deze manier bieden we een oplossing voor een verantwoorde afvoer van deze goederen en dragen we bij aan de bescherming van consumentenbelangen.

Pluspunten zijn de klantvriendelijkheid, het fijne contact, een nette container en alles was snel geregeld.

— Advocatenkantoor Buitenhuis

Nijssen-Recycling-Brantjes-Data-Vernietiging-Papierrecycling
Historie & Heden

‘Het DNA binnen ons familiebedrijf is verweven met circulariteit van grondstoffen en een “Learn-By-Doing” mentaliteit.’

Brantjes Data-Vernietiging werkt in nauwe samenwerking met zusterbedrijf Nijssen Recycling. Waaruit sinds 1964 constant gezocht wordt naar circulaire mogelijkheden voor diverse materiaalstromen.

datavernietiging-en-recycling-brantjes

Behoud van grondstoffen

Bij Brantjes hechten we veel waarde aan het behoud van herbruikbare grondstoffen, zelfs na de vernietiging van uw papier, hardware en producten.

Wij zijn ervan overtuigd dat duurzaamheid een essentiële rol speelt in onze branche. Het behouden en hergebruiken van grondstoffen is doorgaans duurzamer dan het delven en verwerken van nieuwe grondstoffen. Als vernietigingsbedrijf kunnen we bijdragen aan het bevorderen van deze kringloop en streven naar een duurzamere toekomst.

— Gerard Nijssen
Specialist recycling- en datavernietiging

Wij komen graag met u in contact

locatie

Adresgegevens

Rijnlanderweg 1427
2153 KE Nieuw-Vennep

aanlevertijden

Openingstijden

Werkdagen van 07.00 tot 16.00 uur
In het weekend zijn wij gesloten

contactgegevens

Contact

(023) – 532 1960
brantjes@recycling.nl