Klanten beoordelen ons met een
Brantjes Data-Vernietiging B.V. Rijnlanderweg 1427 2153 KE Nieuw-Vennep 023 - 532 1960

Lediging van uw container

Klantenservice | Brantjes Data-Vernietiging

lediging-van-security-container-header
lediging-van-security-container-header
slot-security-container-icon

Hoe werkt het ledigen?

notificatie

Afroep lediging

Lediging wanneer het u uitkomt

Is uw container vol? Laat het ons weten door uw container vol te melden. U geeft uw volmelding eenvoudig door via het volmelding formulier. Of stuur onze planning een email via planning@recycling.nl.

Uw container snel geleegd

Ons team voegt uw ledigingsverzoek direct toe aan onze efficiënte ledigingsroutes. Eén van onze gescreende chauffeurs komt binnen enkele dagen bij u langs om uw container(s) te ledigen.

kalender

Vaste frequentie lediging

Lediging op een vast moment

Wilt u geen omkijken hebben naar de lediging van uw security container(s)? Kies dan voor een vaste ledigingsfrequentie. U kunt bijvoorbeeld uw containers 2x per maand laten ledigen.

De juiste ledigingsfrequentie voor u

Ons team denkt graag met u mee over de passende ledigingsfrequentie voor uw container(s). U heeft de vrijheid om de frequentie van het aantal ledigingen gedurende uw contract naar boven of beneden bij te stellen.

Overige informatie

Wat is het verschil tussen afroep lediging en vaste frequentie lediging?

Bij een lediging op afroep bepaalt u zelf wanneer uw container geledigd wordt door Brantjes. U bent zelf verantwoordelijk om uw container bij ons ‘vol te melden’ zodat onze planning uw lediging kan inplannen. Houd er rekening mee dat het tot een week kan duren voordat uw container wordt geledigd.

Bij een lediging op vaste frequentie wordt uw container op een vast moment geleegd op route. Wij ledigen de container op gezette tijden en gezette momenten gedurende het jaar. Is uw container eerder vol dan gepland? Dan kunt u de container uiteraard ook volmelden voor een afroep lediging.

Is er een prijsverschil tussen de ledigingopties?

Nee, er is geen verschil in tarief. We berekenen per type container een vast ledigingstarief, ongeacht of dit een afroep lediging of ene vaste frequentie lediging is.

U betaalt per container lediging, ongeacht de hoeveelheid materiaal er in de container zit. Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan voor de actuele tarieven.

Welke container heb ik nodig?

Het formaat container en het aantal containers is afhankelijk van het soort en de hoeveelheid materiaal dat uw wilt laten vernietigen. Wij adviseren u graag bij het kiezen van de juiste container(s). Bel: (023) – 532 1960.

Bekijk alle containers

‘Vriendelijk aan de telefoon en zeer vriendelijke chauffeur die het papier kwam ophalen.’

— Advocatenkantoor Flantua

Heeft u vragen?

Neem contact op met onze klantenservice
telefoon-icon-thin

Bel ons

Neem telefonisch contact op met onze specialisten.

(023) – 532 1960

email-icon-thin

Stuur een e-mail

Mail uw vraag of opmerking en ontvang snel bericht.

backoffice@recycling.nl

Onze klantenservice is te bereiken van maandag tot en met vrijdag van 07:00 tot 16:00. Houd uw factuurnummer en/of klantnaam bij de hand zodat wij u snel van dienst kunnen zijn.

brantjes-data-vernietiging-specialist-tamara-jagers

klantenservice-icon-thin

Overzicht klantenservice

Waarmee kunnen we u verder helpen?

← Naar klantenservice