Klanten beoordelen ons met een
Brantjes Data-Vernietiging B.V. Rijnlanderweg 1427 2153 KE Nieuw-Vennep 023 - 532 1960

Security containers

Containerservice | Brantjes Data-Vernietiging

security-containers-slot-brantjes-header
security-containers-slot-brantjes-header
slot-security-container-icon

Als een kluis voor uw materiaal

Voor de inzameling en afvoer van uw vertrouwelijke materiaal heeft u de keuze uit diverse afsluitbare containers. U kunt zelf bepalen hoe lang u gebruik wilt maken van de containers en wanneer de security containers geleegd of opgehaald moeten worden.

  • Alle containers zijn beveiligd met een slot
  • Rolcontainers passen door de deuropening
  • Beveiligde containers voor vertrouwelijk materiaal
  • U ontvangt uw container(s) binnen 2 werkdagen
  • De inhoud van de container wordt gecertificeerd vernietigd
Offerte aanvragen Bekijk alle containers →
Vrijblijvende prijsinformatie & advies.

vertrouwelijk-papier-ophalen-voor-papiervernietiging

‘De containers konden snel geleverd en opgehaald worden. Toen we meer containers nodig hadden, werden deze ook gelijk geleverd.’

— Accountable

Security containers

Huur beveiligde containers bij Brantjes. Bij een vaste containerplaatsing huurt u één of meerdere gesloten rolcontainer voor gebruik op kantoor. U betaalt een vast huurtarief en ledigingstarief. Bij een eenmalige opdracht kunt u beveiligde containers in bruikleen nemen.

brantjes-beveiligde-container-met-slot

‘Grote security container voor opruimingen’

‘De ruime 750 liter container is ideaal voor archiefopruimingen en het afvoeren van oude hardware. Het biedt voldoende ruimte voor ongeveer 70 ordners of acht archief- of verhuisdozen. De container is voorzien van een beveiligd slot op de klep en richtingvaste wielen om de container op zijn plek te houden.’

— Kees van der Plas, Operations manager

Overige informatie

Wat gebeurt er met de inhoud van de containers?

Al het materiaal dat u in de container opslaat wordt door Brantjes Data-Vernietiging op afspraak opgehaald. Het materiaal wordt vervolgens gecertificeerd vernietigd en het restmateriaal hoogwaardig gerecycled.

Duurzame verwerking ven behoud van grondstoffen zijn na vertrouwde vernietiging prioriteit voor het restmateriaal dat wij overhouden. Samen met recyclingpartners verwerken wij geshredde materiaal zo hoogwaardig mogelijk met als doel grondstoffen behoud.

Vernietigd papier wordt in balen geperst en door de tissueindustrie gerecycled tot nieuw materiaal. Kleding wordt aangeboden aan recyclingpartners die het materiaal bijvoorbeeld inzetten als duurzame vulling van onder andere bokszakken.

Verschil tussen een security container en een standaard container

Security containers van Brantjes Data-Vernietiging voldoen aan de richtlijnen van CA+. De rolcontainers zijn voorzien van een slot en een inwerp sleuf. Dit betekent dat het deksel van de container niet geopend kan worden door onbevoegden.

Een security container biedt u en uw werknemers een veilige en betrouwbare oplossing om dagelijks vertrouwelijk oud papier in weg te gooien. De containers zijn ook ideaal om in te zetten voor archiefvernietiging.

Wie leegt de container?

De security container wordt geleegd door Brantjes Data Vernietiging of een andere gecertificeerd vernietigingsbedrijf in uw regio. De container lediging kunnen wij voor u verzorgen op frequente basis, bijvoorbeeld twee keer per maand.

Maar u kunt er ook voor kiezen om de container te laten ledigen wanneer deze vol is, dan laat u de container legen op afroep. Het voordeel hiervan is dat u bepaalt wanneer wij de container bij u komen ledigen.

Zijn de kosten per lediging of per kilogram?

De kosten worden per lediging, niet per inhoud, van uw container(s) berekent. Bij twee containers betaalt u dan ook twee maal de ledigingsprijs.

Hoe bied ik mijn container(s) aan?

Graag vragen wij u de container(s) op de begane grond binnenin het pand aan te bieden. Dit om de veiligheid van uw vertrouwelijk materiaal zo veel mogelijk te waarborgen.

Wat als mijn container niet op de begane grond staat?

Wij rekenen extra kosten wanneer uw container(s) op een andere verdieping dan de begane grond wordt aangeboden.

Meer informatie over security containers

‘Container samen met aardige chauffeur gevuld. Voelde allemaal heel vertrouwd aan.’

— Administratiekantoor M.E. Rijnaard

Heeft u vragen?

Neem contact op met onze klantenservice
telefoon-icon-thin

Bel ons

Neem telefonisch contact op met onze specialisten.

(023) – 532 1960

email-icon-thin

Stuur een e-mail

Mail uw vraag of opmerking en ontvang snel bericht.

backoffice@recycling.nl

Onze klantenservice is te bereiken van maandag tot en met vrijdag van 07:00 tot 16:00. Houd uw factuurnummer en/of klantnaam bij de hand zodat wij u snel van dienst kunnen zijn.

brantjes-data-vernietiging-specialist-tamara-jagers

klantenservice-icon-thin

Overzicht klantenservice

Waarmee kunnen we u verder helpen?

← Naar klantenservice