Brantjes Data-Vernietiging | Haarlem | Telefoon 023 - 532 1960 | sales@recycling.nl

Wij helpen u graag bij uw jaarlijkse archiefopruiming

Begin 2019 met een opgeruimd archief

Het einde van het jaar nadert, dat is dé tijd voor veel bedrijven om het archief op te schonen. Wij helpen u hier graag bij. Brantjes verzorgt gehele archiefopruimingen inclusief inzameling, transport en vernietiging. Volledig CA+ gecertificeerd. Lees meer over archiefvernietiging.


Hoe werkt archiefvernietiging?

Uw archief vernietigen bij Brantjes Data-Vernietiging is heel gemakkelijk, zeer efficiënt en uiterst vertrouwd. U geeft uw oude administratie aan ons mee en wij zorgen dat al uw documenten gecertificeerd worden vernietigd. Dat is een stuk sneller dan zelf uw oude administratie versnipperen met een papierversnipperaar.

Stap 1 – Wat wilt u laten vernietigen?

Elk jaar zijn er documenten in uw archief die u volgens de bewaartermijnen mag of moet vernietigen. Dat ruimt uw archiefruimte weer lekker op. Inventariseer welke documenten u kunt laten vernietigen. Hulp nodig? Download hier het document met bewaartermijnen.

Stap 2 – Hulp nodig of zelf doen?

Waar laat u uw oude administratie die u wilt laten afvoeren en vernietigen? U kunt archiefdozen gebruiken. Maar bij veel vertrouwelijk papier werkt dat niet zo efficiënt. U kunt ook gebruik maken van onze beveiligde containers. Voor iedere opruiming hebben wij een passende container met slot beschikbaar. Hieronder staan de meest gangbare papiercontainers.

Beveiligde archiefcontainers met slot

Heeft u geen tijd om uw archief op te ruimen? Laat ons dan al het werk voor u doen. Wij ruimen uw archief netjes voor u op. Dat doen wij regelmatig voor bedrijven met een groot archief. Vele handen maken licht werk. En wij gaan uiteraard uiterst vertrouwd om met uw vertrouwelijk papier.

Stap 3 – Afvoer van uw oude administratie

Als al uw oude administratie is verzameld nemen wij het mee met onze beveiligde vrachtwagen. We rijden vervolgens naar onze vernietigingslocatie in Haarlem. Achter gesloten deuren worden de containers gelost en gereed gemaakt voor archiefvernietiging.

brantjes-data-vernietiging-bakwagen

Stap 4 – Gecertificeerde archiefvernietiging binnen 24 uur

Binnen 24 uur wordt al uw archiefpapier vernietigd volgens CA+ richtlijnen. Dit betekent dat het uiterst vertrouwelijk gebeurt. Bevat uw archief nog ordners of mappen dan verwijderen wij deze. Al uw documenten belanden vervolgens direct in onze industriële shredder. Elk document wordt door de krachtige messen vernietigd. Wat overblijft zijn kleine onleesbare snippers. Deze snippers worden aansluitend geperst tot grote balen papier. Dit materiaal dient weer als grondstof voor de tissue-industrie. Archiefvernietiging bij Brantjes is volledig vertrouwd en duurzaam.

Stap 5 – Ontvang vernietigingscertificaat als bewijs van vernietiging

Na papiervernietiging ontvangt u van ons het officiële certificaat van vernietiging. Dit dient voor u als bewijs van archiefvernietiging. Op het certificaat staat u bedrijfsnaam en wat u door Brantjes heeft laten vernietigen.

Lees meer over archiefvernietiging.

Direct offerte op maat? Bel onze specialisten: 023 – 532 1960

Tags: , , , ,

 


U kunt geen reactie plaatsen.