Brantjes Data-Vernietiging | Nieuw-Vennep | Telefoon 023 - 532 1960 | brantjes@recycling.nl

Archiefvernietiging met certificaat

Archiefopruiming

Al uw vertrouwelijk papier snel en deskundig versnipperd

Archiefvernietiging is de betrouwbare oplossing voor deugdelijke verwijdering van uw oude administratie. U maakt gebruik van beveiligde papiercontainers. Brantjes Data-Vernietiging vernietigt uw vertrouwelijke stukken binnen 24 uur, volledig gecertificeerd.

Wat zijn de kosten van archiefvernietiging?

 • Sla uw oude papieren veilig op in containers met slot
 • Zekerheid van betrouwbare inzameling, transport en vernietiging
 • CA+ gecertificeerde archief vernietiging van uw bedrijfsdocumenten

Bel 023 - 532 1960 voor direct advies over papiervernietiging

Vrijblijvende offerte aanvragen
Wij nemen binnen 24 uur contact met u op


Informatie coronavirus

Brantjes is voor u bereikbaar

Met inachtneming van alle voorgeschreven maatregelen die we kunnen nemen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen is het bij Brantjes Data Vernietiging tot nader order mogelijk om zonder voorafgaande afspraak vertrouwelijke datadragers aan te leveren op onze vernietigingslocatie op werkdagen van 07.00 tot 16.00 uur op de locatie Rijnlanderweg 1427 in Nieuw-Vennep. Lees meer »


Beoordelingen van onze klanten:

      Orthodontiepraktijk, Amsterdam
"Snelle feedback, gehouden aan de afspraken, keurig personeel en alles prima afgehandeld."

      Particulier
"Archief vernietigen was prima geregeld. Conform afspraak en goed meegedacht. Dank voor de goede service."

      Assurantiekantoor, Heemstede
"Uitstekend. Zeer vriendelijk geholpen aan de telefoon en de chauffeur was zeer behulpzaam."

Lees meer beoordelingen »


Bekijk hoe oude administratie wordt vernietigd bij Brantjes

Wat kunt u laten vernietigen?

U kunt elke hoeveelheid en elk soort papier laten vernietigen. Inclusief nietjes, mapjes en ordners. Bij grote hoeveelheden of archiefopruimingen kunt u extra mankracht van Brantjes inzetten. De kosten van archief vernietigen hangen af van o.a. hoeveelheid en uw wensen. Neem contact op met Brantjes voor een vrijblijvende prijsopgave voor de vernietiging van uw oude administratie.

Welke documenten mag u wanneer vernietigen?

Documenten of archiefstukken kennen een bewaarplicht. Zo gelden er bijvoorbeeld bewaartermijnen voor fiscale documenten, medische dossiers, vervoersdocumenten en documenten met klant- of personeelsgegevens. Bekijk de bewaartermijnen »

U kunt bijvoorbeeld onderstaande archiefbescheiden aanbieden voor archiefvernietiging:

 • Algemeen kantoorpapier
 • Archiefdozen
 • Bedrijfsadministratie
 • Boekhouding / financiële administratie
 • Dossiermappen
 • Klantadministratie
 • Ledenadministratie
 • Mappen met archief
 • Ordners
 • Patiëntendossiers
 • Personeelsdossiers
 • Ringbanden
 • Salarisadministratie
 • Versnipperd papier
 • Waardedocumenten

Procedure van inzameling, transport en vernietigen van archief

Inzameling met beveiligde archiefcontainers met slot

Uw vertrouwelijke oude documenten verzamelt u in beveiligde containers. U kunt gebruik maken van deze papiercontainers. De klep van de container is afgesloten met een solide slot. Uw te vernietigen papieren werpt u eenvoudig door de brievenbus in de klep. Niemand kan deze papieren meer bekijken.

U bepaalt zelf wanneer wij de gevulde containers ophalen. Bij het ophalen van uw te vernietigen papieren ontvangt u een ontvangstbevestiging als bewijs van afgifte. U kunt ook uw materiaal bij ons langsbrengen in Nieuw-Vennep.

Beveiligde containers voor archiefvernietiging

Transport met beveiligde voertuigen

Uw documenten worden vervoerd met een beveiligde inzamelauto van Brantjes Data-Vernietiging. Deze voldoet aan de richtlijnen van de CA+ regeling. De vrachtauto is volledig afgesloten om uw papier te beschermen.

Papiervernietiging op locatie

Uw archiefpapier wordt volgens CA+ richtlijnen vernietigd in onze beveiligde vernietigingslocatie in Nieuw-Vennep. Wij vernietigen uw archiefpapier niet bij u voor de deur. Wij zamelen uw te vernietigen papier dus eerst in middels een van onze beveiligde vrachtwagens. Uw papier wordt vervolgens binnen 24 uur vernietigd in onze industriële shredder. 100% gecertificeerd en betrouwbaar.

Papier vernietigen met professionele papiershredder

Op onze afgesloten locatie in Nieuw-Vennep worden uw aangeboden papieren binnen 24 uur versnipperd. Dossiervernietiging voldoet aan de richtlijnen van de CA+ regeling. Het restmateriaal bestaat uit zeer kleine snippers, volgens DIN norm 66399. De snippers worden hoogwaardig gerecycled.

Lees meer over de werkwijze »

Zelf uw vertrouwelijk papier langsbrengen ter vernietiging

Op werkdagen tussen 7:00 en 16:30 kunt u uw vertrouwelijk materiaal langsbrengen zonder afspraak naar onze locatie in Nieuw-Vennep aan de Rijnlanderweg 1427. Bijvoorbeeld een aantal archiefdozen, dossiers of verhuisdozen met uw oude administratie. U bespaart zo op transportkosten. We maken onderscheid tussen vuil en schoon archief. Als uw documenten nog in ordners of plastic mapjes zitten, wordt uw archief als ‘vuil’ beoordeeld.

Heeft u oude computers of oude harde schijven waar u op een deugdelijke manier van af wilt? Dan kunt u deze ook langsbrengen ter vernietiging. Wij dragen zorg voor 100% datavernietiging. Al uw digitale gegevens worden fysiek vernietigd in onze shredder.

Hoe gaat het langsbrengen en vernietigen in zijn werk?

Op bovenstaande foto ziet u ons pand waar u zich kunt melden voor uw datavernietigingsopdracht. U kunt aanbellen bij ons kantoor, of u kunt uw auto in onze loods op de weegbrug plaatsen en u vervolgens melden aan de achterzijde van het kantoor.

Uw lading wordt gewogen waarna uw materiaal achter gesloten deuren wordt uitgeladen. U krijgt direct een kostenindicatie voor archiefvernietiging. Bij Brantjes kunt u op rekening en contant betalen en pinnen. Uw aangeboden materiaal wordt volgens CA+ richtlijnen vernietigd. Heeft u vragen? Bel dan een van onze specialisten: 023 – 532 1960.

Certificaat van vernietiging

Vernietigingscertificaat

Als bewijs van de vernietiging van uw documenten overhandigen wij u het officiële vernietigingscertificaat. Op dit certificaat staat uw bedrijfsnaam vermeld en wat u heeft aangeboden om te laten vernietigen.

U beschikt dus over een officieel bewijs van CA+ gecertificeerde documentvernietiging.

 

Wat zijn de kosten van archiefvernietiging?


Direct advies over archiefvernietiging?

Bel vrijblijvend: 023 - 532 1960

Vrijblijvende offerte aanvragen
Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

certificeringsbalk archiefvernietiging

Rolcontainer 240 liter gesloten

Rolcontainer - 240 liter

Rolcontainer 770 liter gesloten

Rolcontainer - 770 liter

Regel- en wetgeving


Europese richtlijn 95/46/EG

Als bedrijf of instelling kunt u niet zomaar uw archiefpapier weggooien in de papierbak. De Europese richtlijn 95/46/EG verplicht dat het archief zorgvuldig wordt beheerd en vernietigd. Deze richtlijn is ingevoerd ter bescherming van persoonsgegevens, zoals personeelsgegevens en klantgegevens.

Bron: EUR-Lex


Wet bescherming persoonsgegevens

De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) is het Nederlandse onafhankelijke orgaan voor de bescherming van persoonsgegevens. Dit onafhankelijke Nederlandse orgaan heeft regels opgesteld hoe organisaties dienen om te gaan met vertrouwelijke informatie.

Bron: Wet bescherming persoonsgegevens

 

Wist u dat?

Harddisks

komen niet
alleen voor
in computers

Harde schijven in apparaten

Harddisks komen ook voor in printers en kopieermachines. Deze apparaten slaan elke printopdracht, elke scan, elke fax en elke kopie op. Laat daarom uw oude apparatuur altijd vernietigen.

Snippers

worden gerecycled tot tissues

Vernietigen en recyclen

Het aangeboden papier dat wij vernietigen bestaat uit kleine papiersnippers. Deze snippers worden gerecycled waarna de tissue industrie hier tissues en toiletpapier van vervaardigt.

Nietjes

mogen gewoon blijven zitten

Wij maken uw papier schoon

U hoeft uw archiefpapier of zakelijke documenten niet schoon aan te leveren. U kunt mapjes, nietjes, paperclips, ordners en dergelijke gewoon laten zitten.

Brantjes

verzorgt uw archief- opruiming

Uw archiefopruiming van a tot z

Wilt u uw archief laten vernietigen maar heeft u hier de tijd of mankracht niet voor? Wij kunnen de gehele archiefopruiming en archiefvernietiging voor uw bedrijf verzorgen.