Brantjes Data-Vernietiging | Nieuw-Vennep | Telefoon 023 - 532 1960 | sales@recycling.nl

Archiefvernietiging certificeringcertified company

Ons gehele vernietigingsproces is CA+ gecertificeerd

De inzameling, transport en vernietiging van uw archief verloopt volgens de officiële richtlijnen van CA+. Dit houdt onder andere in:

  • Gescreend personeel
  • Afsluitbare inzamelmiddelen
  • Beveiligde vernietigingslocatie
  • Afgesloten transportvoertuigen
  • Permanente camerabewaking


Gecertificeerde archiefvernietiging

Uw archief wordt op onze vernietigingslocatie vernietigd volgens DIN Norm 32757-1. Het CA+-certificaat is een certificering voor archief- en datavernietiging opgericht door branchevereniging FNOI, in samenwerking met KIWA.

Offerte voor archiefvernietiging
Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

Rolcontainer 240 liter gesloten

Rolcontainer - 240 liter

Rolcontainer 770 liter gesloten

Rolcontainer - 770 liter

Regel- en wetgeving


Europese richtlijn 95/46/EG

Als bedrijf of instelling kunt u niet zomaar uw archiefpapier weggooien in de papierbak. De Europese richtlijn 95/46/EG verplicht dat het archief zorgvuldig wordt beheerd en vernietigd. Deze richtlijn is ingevoerd ter bescherming van persoonsgegevens, zoals personeelsgegevens en klantgegevens.

Bron: EUR-Lex


Wet bescherming persoonsgegevens

De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) is het Nederlandse onafhankelijke orgaan voor de bescherming van persoonsgegevens. Dit onafhankelijke Nederlandse orgaan heeft regels opgesteld hoe organisaties dienen om te gaan met vertrouwelijke informatie.

Bron: Wet bescherming persoonsgegevens

 

Wist u dat?

Harddisks

komen niet
alleen voor
in computers

Harde schijven in apparaten

Harddisks komen ook voor in printers en kopieermachines. Deze apparaten slaan elke printopdracht, elke scan, elke fax en elke kopie op. Laat daarom uw oude apparatuur altijd vernietigen.

Snippers

worden gerecycled tot tissues

Vernietigen en recyclen

Het aangeboden papier dat wij vernietigen bestaat uit kleine papiersnippers. Deze snippers worden gerecycled waarna de tissue industrie hier tissues en toiletpapier van vervaardigt.

Nietjes

mogen gewoon blijven zitten

Wij maken uw papier schoon

U hoeft uw archiefpapier of zakelijke documenten niet schoon aan te leveren. U kunt mapjes, nietjes, paperclips, ordners en dergelijke gewoon laten zitten.

Brantjes

verzorgt uw archief- opruiming

Uw archiefopruiming van a tot z

Wilt u uw archief laten vernietigen maar heeft u hier de tijd of mankracht niet voor? Wij kunnen de gehele archiefopruiming en archiefvernietiging voor uw bedrijf verzorgen.