Brantjes Data-Vernietiging | Nieuw-Vennep | Telefoon 023 - 532 1960 | sales@recycling.nl

Computer recycling

Vernietigde computers worden volledig gerecycled

Uw afgedankte computerapparatuur wordt na gecertificeerde vernietiging hoogwaardig gerecycled. Het vernietigde materiaal bestaat uit kleine geshredderde stukken plastic en metaal. Afkomstig van printplaten, omkasting en kabels. Dit materiaal leent zich uitstekend voor recycling. Het vernietigde materiaal wordt verwerkt door Sims Recycling Solution voor de winning van de diverse grondstoffen.

Harddisk worden vernietigd

Vertrouwelijke gegevens op de harde schijven worden gecertificeerd vernietigd. 100% verwijdering van al uw data.
 

checkmarkComputers snel bij u opgehaald

Binnen een week halen we de pc apparatuur bij u op.

checkmarkVertrouwelijke data wordt volledig gewist

Uw apparatuur wordt vernietigd in een shredder, data wordt zo fysiek verwijderd.

checkmarkHoogwaardige recycling van vernietigde materiaal

Het restmateriaal wordt gerecycled zodat grondstoffen behouden blijven. 

Vrijblijvende offerte aanvragen
Wij nemen binnen 24 uur contact met u op


Waarom is computer recycling noodzakelijk?

Computers en andere ICT apparatuur zijn een bron van recyclebare grondstoffen. Het is daarom van belang dat afgedankte apparatuur hoogwaardig wordt gerecycled om deze grondstoffen te kunnen behouden. Uiteraard nadat de apparaten zijn vernietigd, om zo alle vertrouwelijke informatie te kunnen verwijderen. In computers, laptops, printers en telefoons bevinden zich naast veel plastics ook veel soorten metalen.

Vernietigde computers

Zoals koper, goud, zilver en nikkel. Het winnen van te veel van deze grondstoffen leidt uiteindelijk tot uitputting van deze grondstof. Daarom is het belangrijk dat deze edelmetalen teruggewonnen worden uit oude apparatuur, of e-waste. Dit wordt ook wel urban mining genoemd.

Brantjes Data-Vernietiging draagt zorg voor snelle afvoer, gecertificeerde vernietiging en hoogwaardige recycling van al uw afgedankte e-waste. Voor meer informatie bel: 023 532 1960.

Rolcontainer 770 liter gesloten

Rolcontainer - 770 liter

Afzetcontainer 30m³ gesloten

Afzetcontainer - 40 m³

Kosten van computer vernietiging


De kosten zijn afhankelijk van uw wensen

De kosten van pc vernietiging hangen af van hoeveelheden, locatie en overige wensen. De vernietiging van grotere hoeveelheden zijn in verhouding voordeliger dan een kleine hoeveelheid computers.

Wist u dat?

Harddisks

komen niet
alleen voor
in computers

Harde schijven in apparaten

Harddisks komen ook voor in printers en kopieermachines. Deze apparaten slaan elke printopdracht, elke scan, elke fax en elke kopie op. Laat daarom uw oude apparatuur altijd vernietigen.

Snippers

worden gerecycled tot tissues

Vernietigen en recyclen

Het aangeboden papier dat wij vernietigen bestaat uit kleine papiersnippers. Deze snippers worden gerecycled waarna de tissue industrie hier tissues en toiletpapier van vervaardigt.

Nietjes

mogen gewoon blijven zitten

Wij maken uw papier schoon

U hoeft uw archiefpapier of zakelijke documenten niet schoon aan te leveren. U kunt mapjes, nietjes, paperclips, ordners en dergelijke gewoon laten zitten.

Brantjes

verzorgt uw archief- opruiming

Uw archiefopruiming van a tot z

Wilt u uw archief laten vernietigen maar heeft u hier de tijd of mankracht niet voor? Wij kunnen de gehele archiefopruiming en archiefvernietiging voor uw bedrijf verzorgen.