Brantjes Data-Vernietiging | Nieuw-Vennep | Telefoon 023 - 532 1960 | brantjes@recycling.nl

Printer vernietigen

Vertrouwde vernietiging van printers, kopieermachines en faxapparaten

Wij halen uw oude printers of kopieermachines op en vernietigen deze gecertificeerd in onze shredder. Professionele printers bevatten vaak een harde schijf. Deze staan vol met vertrouwelijke scans en kopietjes. Deze vertrouwelijke informatie wordt bij ons 100% vertrouwd vernietigd. De kosten worden berekend aan de hand van aangeboden hoeveelheid, locatie en overige wensen.

Bent u ICT Dienstverlener? Bekijk meer informatie »


checkmarkBinnen 1 week

Uw oude printers worden binnen een week opgehaald en vernietigd.

checkmarkVernietigen en recyclen

Wij vernietigen uw printers gecertificeerd, het restmateriaal wordt gerecycled.

checkmarkOntvang uw vernietigingscertificaat

U ontvang na vernietiging uw officiële certificaat van vernietiging.
 

Offerte voor printer vernietigen
Wij nemen binnen 24 uur contact met u opEen ruime keus aan afsluitbare containers

U kunt gebruik maken van onze afsluitbare containers voor de inzameling van uw oude printers. Wij hebben containers voor kleine en grote hoeveelheden. Bekijk alle containers »
 

containers

vrachtwagen

Het proces van printer vernietiging

Uw oude printers nemen wij mee in afgesloten inzamelmiddelen naar onze beveiligde vernietigingslocatie. Hier worden uw printers binnen 24 uur onherstelbaar vernietigd. Lees meer »
 


Gecertificeerd vernietigen

Wij vernietigen uw oude printers, kopieerapparaten, faxen en scanners volgens de richtlijnen van CA+. 100% vertrouwd vernietigen. Lees meer »
 

ca+ certificering


Laat uw oude printers vernietigen door Brantjes

Verstuur uw offerteaanvraag en wij nemen binnen 24 uur contact met u op voor meer informatie en advies over printer vernietiging.

Printers vernietigen

Rolcontainer 770 liter gesloten

Rolcontainer - 770 liter

Afzetcontainer 30m³ gesloten

Afzetcontainer - 40 m³

Harde schijven in printers


Verborgen geheimen in printers en faxapparaten

Niet iedereen weet dat printers, kopieermachines, scanners en faxapparaten een opslagmedium bevatten. Deze harde schijf slaat elke opdracht op die aan het apparaat gegeven wordt. Stel u wilt een document printen vanaf uw computer. U geeft de printer opdracht om het document uit te printen. De harde schijf in de printer slaat dit document op. Dit gaat net zolang door totdat de harde schijf vol is en het document herschreven wordt door een andere printopdracht.

Zakelijke printers en kopieermachines bevatten vaak een harde schijf met een grote opslagcapaciteit. Na jaren gebruik staan deze schijven vol met vertrouwelijke informatie. En vaak zijn bedrijven zich hier niet van bewust. Ook consumenten zijn zich hier niet van bewust als zij gebruik maken van openbare kopieerapparaten, in bibliotheek of supermarkt.

Als u uw oude printapparatuur wilt vervangen is het verstandig om uw huidige printers, kopieermachines en faxapparaten eerst te laten vernietigen. U kunt het gehele apparaat laten vernietigen, of u kunt alleen de datadrager laten vernietigen. Deze laatste optie biedt de oplossing als u uw oude apparatuur wilt doorverkopen.

Het is dus niet zo dat alleen computers en laptops een harde schijf bevatten. Ook uw print- en faxapparatuur slaat vertrouwelijke informatie op. 

Wist u dat?

Harddisks

komen niet
alleen voor
in computers

Harde schijven in apparaten

Harddisks komen ook voor in printers en kopieermachines. Deze apparaten slaan elke printopdracht, elke scan, elke fax en elke kopie op. Laat daarom uw oude apparatuur altijd vernietigen.

Snippers

worden gerecycled tot tissues

Vernietigen en recyclen

Het aangeboden papier dat wij vernietigen bestaat uit kleine papiersnippers. Deze snippers worden gerecycled waarna de tissue industrie hier tissues en toiletpapier van vervaardigt.

Nietjes

mogen gewoon blijven zitten

Wij maken uw papier schoon

U hoeft uw archiefpapier of zakelijke documenten niet schoon aan te leveren. U kunt mapjes, nietjes, paperclips, ordners en dergelijke gewoon laten zitten.

Brantjes

verzorgt uw archief- opruiming

Uw archiefopruiming van a tot z

Wilt u uw archief laten vernietigen maar heeft u hier de tijd of mankracht niet voor? Wij kunnen de gehele archiefopruiming en archiefvernietiging voor uw bedrijf verzorgen.