Klanten beoordelen ons met een
Brantjes Data-Vernietiging B.V. Rijnlanderweg 1427 2153 KE Nieuw-Vennep 023 - 532 1960

Archief-, data- en productvernietiging in Haarlem

Servicegebied | Brantjes Data-Vernietiging

servicegebied-brantjes-plaatspagina-header
servicegebied-brantjes-plaatspagina-header
plaats-icon

100% Vertrouwd vernietigen

Laat uw vertrouwelijke materiaal vernietigen bij Brantjes Data-Vernietiging, zoals confidentieel oud papier, harde schijven, hardware, producten en kleding.

  • Gescreende en behulpzame chauffeurs
  • Geschikt voor particulieren en bedrijven
  • Ophalen van materiaal en aanleveren op onze locatie
  • Vertrouwd vernietigen inclusief vernietigingscertificaat
  • Onze trucks rijden wekelijks in Haarlem
Offerte aanvragen (023)-532 1960
Vrijblijvende prijsinformatie & advies.
Offerte aanvragen of ☏(023)-532 1960
Vrijblijvende prijsinformatie & advies.

archiefvernietiging-haarlem

‘Onze vrachtwagens komen iedere week op maandag en vrijdag in Haarlem om het archief van onze vaste klanten in te zamelen.’

— Jeffrey Meinert, Brantjes Data-Vernietiging

Kaart en locatie

Brantjes Data-Vernietiging is van oorsprong een Haarlems bedrijf.  Sinds 1 oktober 2019 zijn we verhuisd van Haarlem naar onze locatie in Nieuw-​Vennep.

locatie-icon

Bezoekadres

Rijnlanderweg 1427
2153 KE Nieuw-Vennep

Materiaal aanleveren

Wilt u op eigen gelegenheid materiaal aanleveren ter vernietiging? U bent welkom op onze locatie op normale werkdagen van 07:00 tot 16:00.

papiervernietiger-schuiven-opvoerband

Gerelateerde plaatsinformatie

Om u verdere informatie te verstrekken over onze dienstverlening in Haarlem staan hieronder een aantal beantwoorde vragen. Staat uw vraag er niet tussen of is deze niet volledig beantwoord? U kunt ons altijd bereiken op planning@recycling.nl of (023) – 532 1960. Ons team geeft u altijd advies op maat.

Op welke dagen rijden jullie in Haarlem?

Wij rijden onze vaste routes op maandag en op vrijdag in Haarlem. Dit is voor de lediging van de vast geplaatste containers bij onze klanten. Voor eenmalige opdrachten stemmen wij met u af wat het beste uitkomt.

Is Brantjes nog gevestigd in Haarlem?

Nee, na sinds 1988 in Haarlem gevestigd te zijn is Brantjes sinds 2019 verhuisd naar Nieuw-Vennep. U vindt ons aan de Rijnlanderweg 1427 op slechts 25 minuten rijden van Haarlem station. We zijn dus nog steeds goed te bereiken voor al onze vaste en nieuwe klanten in Haarlem en omstreken.

Waar moet ik mijn container aanbieden?

Voor de veiligheid van uw vertrouwelijk materiaal vragen wij u om uw container(s) binnen op de begane grond van uw pand aan te bieden. Onze chauffeur kan de security container(s) zo ook makkelijk bereiken om deze op te halen of te ledigen. Is het echt niet mogelijk om de container op de begane grond te plaatsen? Wij zetten hier een kleine vergoeding tegenover.

Wat als ik geen ruimte heb voor een container op mijn locatie?

Een container kan veel ruimte in beslag nemen, zeker een container van 750 liter. Wij adviseren u om in zo’n geval de container samen met de chauffeur direct te vullen als hij deze komt leveren. Onze chauffeur neemt de gevulde container dan ook direct weer mee. U heeft dan geen extra ruimte nodig maar gaat wel veilig met uw vertrouwelijk materiaal om.

Komen we in heel Haarlem?

Ja, wij komen in heel Haarlem. Onze gescreende chauffeurs kennen Haarlem goed en zijn zeer ervaren met het rijden in de stad.

Komen we ook op locaties buiten Haarlem?

Jazeker, ons dienstgebied omvat naast een tal van andere regio’s ook de steden en dorpen rondom Haarlem. Zo komen wij in Bloemendaal, Santpoort, Zandvoort, Heemstede, Zwanenburg, Spaarndam en Velserbroek. Wilt u graag zeker weten of we ook bij u in de buurt langskomen? Neem gerust contact met ons op.

Is het mogelijk om mijn materiaal ter vernietiging zelf bij jullie te komen aanleveren?

Ja, u kunt elke werkdag tussen 7.00 en 16.00 zonder afspraak bij ons langskomen om uw materiaal aan te leveren. Onze locatie in Nieuw-Vennep ligt op slecht 25 kilometer afstand van Haarlem en is daarmee makkelijk en snel te bereiken.

Vraag vandaag een offerte aan

Bespreek uw opdracht met onze specialisten. Stuur uw aanvraag of bel (023) – 532 1960

Offerte aanvragen →
Vrijblijvende prijsopgave & advies.

brantjes-data-vernietiging-specialist-telefoon