Klanten beoordelen ons met een
Brantjes Data-Vernietiging B.V. Rijnlanderweg 1427 2153 KE Nieuw-Vennep 023 - 532 1960

Data Privacy Week 2022

Laat éénmalig en kosteloos uw vertrouwelijke datadragers vernietigen bij Brantjes Data-Vernietiging tijdens de Data Privacy Week. In de week van 4 t/m 9 april 2022 kunnen particulieren privacygevoelig materiaal inleveren om CA+ gecertificeerd te laten vernietigen. Zoals archiefpapier, harde schijven en ander vertrouwelijk materiaal. Dus reserveer alvast een moment in uw agenda.

Bekijk de inleverdagen en tijden →

data-privacy-week-2022-header-brantjes
data-privacy-week-2022-header-brantjes

Wanneer is de Data Privacy Week in Nederland?

Van maandag 4 t/m zaterdag 9 april 2022 organiseren Nederlandse CA+ gecertificeerde bedrijven de Data Privacy Week. Brantjes Data-Vernietiging is een deelnemende partij waar u kosteloos uw vertrouwelijk materiaal kunt brengen ter vernietiging. Bekijk onderaan de pagina de openingstijden en locaties.

Wat is de Data Privacy Week?

Het doel is om mensen er van bewust te maken dat privacygevoelig materiaal niet zomaar in de afvalbak gegooid moet worden, het risico op een datalek is dan groot.

data-privacy-week-2022-april

Ons advies is om confidentieel materiaal, zoals archiefpapier of harde schijven, te laten vernietigen door een professioneel bedrijf. Dit is AVG-proof en geeft u zekerheid dat vertrouwelijk informatie niet meer ingezien kan worden door derden.

Particulieren kunnen tijdens de Data Privacy Week kosteloos en zonder afspraak langskomen bij Brantjes Data-Vernietiging in Nieuw-Vennep en Halfweg om vertrouwelijk materiaal te laten vernietigen, volgens officiële CA+ richtlijnen. Bekijk hieronder onze openingstijden.

Zorg dat uw gegevens niet op straat komen te liggen; lever archiefpapier, oude laptops en smartphones in om te gecertificeerd te laten vernietigen.

Inleverdagen en tijden:

Particulieren zijn welkom bij Brantjes Data-Vernietiging om tijdens de Data Privacy Week vertrouwelijk materiaal langs te brengen. Het maken van een afspraak is niet nodig. Bekijk hieronder de inleverlocaties en de openingsdagen- en tijden.

Hoe werkt aanleveren? Bekijk hier onze informatiepagina voor particulieren.

vertrouwelijk-materiaal-aanleveren-bij-brantjes

Aanleveren locatie Nieuw-Vennep

Waar

Brantjes Data-Vernietiging B.V.
Rijnlanderweg 1427
2153 KE Nieuw-Vennep

Bekijk op Google Maps

Wanneer

Maandag 4 t/m vrijdag 8 april
van 7.00 uur – 16.00 uur.

Wat kunt u inleveren

Papieren archieven, laptops, mobieltjes, harddisks & SSD kaarten.

Hoe werkt het
Gelieve u te melden bij de receptie op kantoor. Daar wordt uw opdracht aangenomen.

Aanleveren locatie Halfweg

Waar

Brantjes Data-Vernietiging B.V.
Haarlemmerstraatweg 165
1165 MK Halfweg

Bekijk op Google Maps

Wanneer

Vrijdag 8 april van 09.00 – 15.30 uur
Zaterdag 9 april van 10.00 uur – 15.00 uur.

Wat kunt u inleveren

Papieren archieven, laptops, mobieltjes, harddisks & SSD kaarten.

Hoe werkt het
Gelieve u te melden bij de loodsmedewerker. Op de overslaglocatie van Recycling.nl (Circular Hub Amsterdam) staat een beveiligde ‘datakraker’.

Waarom materiaal vernietigen?

Met het vele thuiswerken van de afgelopen tijd is de kans op datalekken alleen maar toegenomen. Denk maar eens aan een zakelijk documentje op de privé laptop, of dat belangrijke document dat we uitprinten om het even rustig te kunnen lezen. We printen minder, maar wat we printen is veel vertrouwelijker.

Data-privacy-week-2022-header

Daarom is het verstandig om privacygevoelig materiaal, zoals papier, laptops, smartphones of harde schijven te laten vernietigen als u deze niet meer gebruikt.

Geschiedenis van de Data Privacy Week

In 1981 werd door de Raad van Europa het allereerste internationale verdrag opgesteld voor de bescherming van personen met betrekking tot de automatische verwerking van persoonsgegevens. Het verdrag waarborgde de rechten op privacy van gebruikers.

Om deze ondertekening te herdenken werd de “Privacy Day” op 28 januari in het leven geroepen. In 2022 is het een heuse Data Privacy Week geworden waarin gebruikers worden geïnformeerd over (online) data privacy en gegevensbescherming.

Ook bedrijven worden aangemoedigd om vertrouwelijk om te gaan met persoonsgegevens van klanten, personeel en relaties en om verantwoording af te leggen over hoe consumentengegevens worden verzameld en gebruikt. ‘Vernietiging’ is hierbij ook onderdeel, en daar dragen CA+ gecertificeerde bedrijven aan bij.

Meer informatie

Op de website www.dataprivacyweek.nl is meer informatie te vinden over de Data Privacy Week, de deelnemende bedrijven, de inleverpunten, openingstijden en welke materialen u kunt inleveren voor vernietiging.

Ons gehele proces is CA+ gecertificeerd en alles verloopt conform de AVG-wetgeving. Lees meer over papiervernietiging of neem contact met ons op via (023) – 532 1960 of brantjes@recycling.nl

Contact Brantjes →

Security containers