Klanten beoordelen ons met een
Brantjes Data-Vernietiging B.V. Rijnlanderweg 1427 2153 KE Nieuw-Vennep 023 - 532 1960

Archief-, data- en productvernietiging in Amsterdam

Servicegebied | Brantjes Data-Vernietiging

servicegebied-brantjes-plaatspagina-header
servicegebied-brantjes-plaatspagina-header
plaats-icon

100% Vertrouwd vernietigen

Brantjes is gespecialiseerd in CA+ gecertificeerde vernietiging van vertrouwelijk papier, producten, kleding, hardware en datadragers. Bij ons kunt u terecht voor eenmalige opruimingen en voor het huren van een security container op uw kantoor.

  • Gescreende en behulpzame chauffeurs
  • Geschikt voor particulieren en bedrijven
  • Ophalen van materiaal en aanleveren op onze locatie
  • Vertrouwd vernietigen inclusief vernietigingscertificaat
  • Onze trucks rijden meerdere ritten per week in Amsterdam
Offerte aanvragen (023)-532 1960
Vrijblijvende prijsinformatie & advies.
Offerte aanvragen of ☏(023)-532 1960
Vrijblijvende prijsinformatie & advies.

archiefvernietiging-amsterdam

‘Zeer positief over het contact met Brantjes en hoe de chauffeur hielp met het vullen van de containers.’

— Hotel Casa Amsterdam

Kaart en locatie

Onze locatie is gelegen op zo’n 25 minuten rijden vanaf Amsterdam-Zuid. Onze wagens rijden ook in de binnenstad van Amsterdam en zijn voorzien van een ‘Duurzaam op de weg’ certificaat.

locatie-icon

Bezoekadres

Rijnlanderweg 1427
2153 KE Nieuw-Vennep

Materiaal aanleveren

Wilt u op eigen gelegenheid materiaal aanleveren ter vernietiging? U bent welkom op onze locatie op normale werkdagen van 07:00 tot 16:00.

papiervernietiger-schuiven-opvoerband

Gerelateerde plaatsinformatie

Wij zijn actief in meerdere regio’s en weten dan ook dat elke regio anders is. Om deze reden hebben wij een aantal vragen beantwoord die van toepassing zijn op de regio Amsterdam. Staat uw vraag er niet tussen of is deze niet volledig beantwoord? Neem gerust contact met ons op via planning@recycling.nl of bel (023) – 532 1960, onze medewerkers denken graag met u mee.

Waar moet ik mijn container aanbieden?

Wij vragen onze klanten hun container binnen en op de begane grond aan te bieden. Dit is voor zowel de veiligheid van het vertrouwelijk materiaal als voor een efficiënte lediging van de container. Wilt u een security container op locatie frequent laten ledigen maar kunt u deze niet op de begane grond aanbieden? Wij brengen hier dan extra kosten voor in rekening.

Wat als ik geen ruimte heb voor een container op mijn locatie?

Wij begrijpen goed dat er niet altijd genoeg ruimte is voor een container, zeker in een stad als Amsterdam. Voor eenmalige opdrachten kan het in zo’n geval makkelijk zijn om de container na aanlevering direct samen met de chauffeur te vullen. Onze chauffeur neemt de gevulde container direct weer mee, zo heeft u er verder geen omkijken naar.

Komen we in heel Amsterdam?

Ja, onze ervaren chauffeurs komen bij diverse klanten in de binnenstad, op de Zuidas, in Amsterdam-Noord, Sloterdijk, de Bijlmer en de rest van de stad. Wilt u eenmalig uw materiaal laten opruimen of wilt u een security container op kantoor voor uw vertrouwelijk papier? Onze specialisten staan klaar om u van dienst te zijn.

Wat is het transporttarief voor eenmalige opdrachten in Amsterdam?

Ons transporttarief is afhankelijk van de locatie maar begint vanaf €85,00 voor eenmalige opdrachten. Sommige plekken zijn voor onze chauffeurs lastiger te bereiken of vereisen meer tijd dan anderen, dit berekenen wij dan door. Voor exacte informatie over de kosten van een rit naar uw locatie kunt u contact opnemen met planning@recycling.nl of bel (023) – 532 1960.

Komen we ook op locaties buiten Amsterdam?

Jazeker, onze beveiligde vrachtwagens rijden ook routes in de omliggende dorpen en steden van Amsterdam zoals in Amstelveen, Zaandam, Diemen, Badhoevedorp, Velserbroek, Lijnden, IJmuiden en Haarlem.

Hiernaast zijn wij in verschillende andere regio’s in heel Nederland actief. Bekijk ons verzorgingsgebied of neem gerust contact met ons op.

Is het mogelijk om mijn materiaal ter vernietiging zelf bij jullie te komen aanleveren?

Het is mogelijk om uw archief of producten bij ons te komen aanleveren op onze locatie in Nieuw-Vennep. Brantjes is goed te bereiken vanuit onze hoofdstad, gelegen vlak naast de A4 voorbij Schiphol.

Door zelf u materiaal aan te leveren bespaart u op transportkosten. Op werkdagen kunt u tussen 07.00 en 16.00 zonder afspraak bij ons langskomen.

Wat voor klanten servicen we in Amsterdam?

Wij verzorgen de product- en archiefvernietiging voor zowel particulieren als bedrijven. Ons klantenregister bestaat onder andere uit huisartspraktijken, advocatenkantoren, consultancy praktijken, makelaars en scholen.

Vraag vandaag een offerte aan

Bespreek uw opdracht met onze specialisten. Stuur uw aanvraag of bel (023) – 532 1960

Offerte aanvragen →
Vrijblijvende prijsopgave & advies.

brantjes-data-vernietiging-specialist-telefoon