Klanten beoordelen ons met een
Brantjes Data-Vernietiging B.V. Rijnlanderweg 1427 2153 KE Nieuw-Vennep 023 - 532 1960

Archief-, data- en productvernietiging in Utrecht

Servicegebied | Brantjes Data-Vernietiging

servicegebied-brantjes-plaatspagina-header
servicegebied-brantjes-plaatspagina-header
plaats-icon

100% Vertrouwd vernietigen

Bij Brantjes bent u verzekerd van CA+ gecertificeerde vernietiging van uw materiaal. Wij voorzien u van de vernietiging van onder andere vertrouwelijk papier, datadragers, hardware, producten en kleding.

  • Gescreende en behulpzame chauffeurs
  • Geschikt voor particulieren en bedrijven
  • Ophalen van materiaal en aanleveren op onze locatie
  • Vertrouwd vernietigen inclusief vernietigingscertificaat
  • Onze trucks rijden wekelijks in Utrecht
Offerte aanvragen (023)-532 1960
Vrijblijvende prijsinformatie & advies.
Offerte aanvragen of ☏(023)-532 1960
Vrijblijvende prijsinformatie & advies.

archiefvernietiging-utrecht

‘Hele goede ervaring, prima medewerker die ons goed heeft geholpen met het afvoeren van het archief’

— JL-Office

Kaart en locatie

Brantjes is gevestigd in Nieuw-Vennep en onze beveiligde wagens rijden onder andere in de regio Utrecht. Wij verzorgen zowel eenmalige opdrachten als frequente ledigingen van containers op locatie. Wij komen ook in Maarssen, De Bilt, Nieuwegein, Breukelen en Houten.

locatie-icon

Bezoekadres

Rijnlanderweg 1427
2153 KE Nieuw-Vennep

Materiaal aanleveren

Wilt u op eigen gelegenheid materiaal aanleveren ter vernietiging? U bent welkom op onze locatie op normale werkdagen van 07:00 tot 16:00.

papiervernietiger-schuiven-opvoerband

Gerelateerde plaatsinformatie

Hieronder vindt u een aantal beantwoorde vragen die betrekking hebben op onze dienstverlening in de regio Utrecht. Kijk voor meer informatie over ons verzorgingsgebied en onze aangeboden services of neem direct contact met ons op via planning@recycling.nl of bel (023) – 532 1960.

Waar moet ik mijn container(s) aanbieden?

Om de lediging soepel te laten verlopen en uw vertrouwelijk materiaal zo veel mogelijk te beschermen vragen wij onze klanten om hun security container(s) binnen en op de begane grond aan te bieden.

 Wat als ik geen ruimte heb voor een container op mijn locatie?

Hierin denken wij graag met u mee. Bij een eenmalige opdracht is er de optie om de container(s) direct na aanlevering samen met de chauffeur te vullen. Onze chauffeur neemt de gevulde security container(s) dan direct weer mee. U heeft dus geen vaste plek voor de container nodig en betaalt ook slechts één keer transportkosten. Normaal gesproken betaalt u deze voor beide het plaatsen en het op een andere dag/week/maand weghalen van de container(s).

 Komen we in heel Utrecht?

Wij komen in het grootste gedeelte van de stad Utrecht. Vanwege de nodige vergunningen voor een deel van de milieuzone kunnen wij onze dienstverlening in een klein stuk van de binnenstad niet uitvoeren. Zeker weten of we bij u een container kunnen komen plaatsen? Neem contact met ons en wij helpen u graag verder.

 Komen we ook op locaties buiten Utrecht?

Jazeker, wij kunnen u ook in de plaatsen rondom Utrecht en in andere regio’s van onze diensten voorzien. Enkele voorbeelden zijn; Nieuwegein, Zeist, Amersfoort, Woerden, Hilversum, Bilthoven en Soest.

 Is het mogelijk om mijn materiaal ter vernietiging zelf bij jullie te komen aanleveren?

Ja, u kunt zelf uw materiaal vanuit Utrecht bij ons aan komen leveren. Wij bevinden ons in Nieuw-Vennep aan Rijnlanderweg 1427 en zijn elke werkdag geopend van 7.00 tot 16.00. U bent welkom om zonder afspraak langs te komen maar houdt wel rekening met de eventueel lange reistijd.

 Wat voor klanten hebben we in Utrecht?

Brantjes verzorgt de product- en archiefvernietiging voor een groot aantal bedrijven en particulieren in Utrecht. Ons klantenbestand bestaat onder andere uit advocatenkantoren, accountants, architecten en hotels maar wij zijn alle typen bedrijven en elke particulier van dienst.

Vraag vandaag een offerte aan

Bespreek uw opdracht met onze specialisten. Stuur uw aanvraag of bel (023) – 532 1960

Offerte aanvragen →
Vrijblijvende prijsopgave & advies.

brantjes-data-vernietiging-specialist-telefoon