Klanten beoordelen ons met een
Brantjes Data-Vernietiging B.V. Rijnlanderweg 1427 2153 KE Nieuw-Vennep 023 - 532 1960

Tarief voor hardware vernietigen

Prijs voor het vernietigen van ICT-apparatuur

hardware-vernietigen-tarief-header
hardware-vernietigen-tarief-header
Tarievenoverzicht

Wat kost hardware vernietiging?

Uit alle afgevoerde computers, printers, servers en andere hardware verwijderen we de harde schijf, SSD of andere datadrager. De datadrager wordt vernietigd volgens CA+ richtlijnen. Materiaal wordt gewogen op onze weegbrug. Getoonde tarieven zijn voor particuliere en zakelijke klanten.

Meer informatie:

Aanleveren ICT-apparatuur
Per stuk en staffelkorting

 • Hardware per stuk*:
  Bekijk prijslijst PDF-document
 • Tot 150 kg:
  € 84,70 (inc. btw) / € 70,00 (ex. btw)
 • Vanaf 150 kg**:
  € 0,56 p/kg (inc. btw) / € 0,47 p/kg (ex. btw)

* Inleveren van enkele computers laptop, printer etc.
** We werken met een staffelkorting, bij grotere hoeveelheden zal het tarief voordeliger zijn.

Hardware laten ophalen
Inclusief transport

Wilt u oude hardware laten ophalen door Brantjes? Neem dan contact met ons op voor een exacte prijsopgave. Het tarief hangt af van de hoeveelheid en van uw locatie.

Offerte aanvragen → (023)-532 1960
Vrijblijvende prijsinformatie & advies.
Offerte aanvragen → of ☏(023)-532 1960
Vrijblijvende prijsinformatie & advies.

‘Heeft u grotere hoeveelheden of een diversiteit aan materiaal om te vernietigen? Neem dan contact met ons op voor een passende aanbieding.’

— Brantjes Data-Vernietiging

Meer tariefinformatie

De getoonde tarieven hierboven tonen de kosten voor de vernietiging en verwerking van uw oude hardware, exclusief transportkosten. Bedrijven en particulieren kunnen oude computers en hardware aanleveren op onze locatie in Nieuw-Vennep.

U kunt uw oude computers, laptops, printers, servers, monitors, kopieermachines en andere ict-apparatuur ook laten afvoeren door ons. Wij halen het materiaal bij u op met een beveiligd transportvoertuig en in afgesloten inzamelmiddelen.

Voor de afvoer van uw hardware berekenen we een transporttarief. De hoogte van dit tarief is afhankelijk van uw locatie, we werken met vaste rayons met bijbehorend ophaaltarief. Wij vragen u vriendelijk om een vrijblijvende offerte bij ons op te vragen voor een prijs op maat.

Randapparatuur en ander computerafval afvoeren

Heeft u serverkasten, oude telefoons, beeldschermstandaarden, muismatten, kabels, muizen, keyboards of andere randapparatuur? Wij voeren al het computerafval bij u af en zorgen voor een hoogwaardige verwerking van het materiaal.

Wat kost een oude computer of hardware inleveren voor particulieren?

Wilt u als particulier één computer, laptop of printer inleveren om te laten vernietigen en recyclen? voor het inleveren van één enkele computer, laptop, printer, smartphone of tablet hebben we een actuele prijslijst. Heeft u meer dan 150 kg dan bekijken we samen met u wat u wilt laten vernietigen en recyclen en zorgen voor een passende prijs.

Sommige hardware beschikken over een datadrager. Uw vertrouwelijke data op de harde schijf of SSD wordt CA+ gecertificeerd verwijderd door middel van fysieke vernietiging met onze krachtige shredder. De datadrager wordt dus geshred tot kleine fracties waardoor data niet meer te herstellen valt.

U ontvangt van ons uw vernietigingsverklaring als bewijs van hardware vernietiging.

Vrijblijvende prijsopgave op maat

Wij begrijpen dat u graag het exacte tarief wilt weten voor het afvoeren van uw computers, laptops en andere hardware en voor het vernietigen van uw harde schijf. De prijs voor het vernietigen van uw oude hardware hangt af van uw opdracht. Het tarief hangt onder andere af van de hoeveelheid en of het materiaal aangeleverd wordt of moet worden opgehaald.

Voor een heldere prijsindicatie vragen wij u vriendelijk een vrijblijvende offerte op te vragen. U ontvangt bij ons snel bericht.

 • Ontvang snel een vrijblijvende offerte
 • Volledig gecertificeerd en veilig inzamel- en vernietigingstraject
 • Al uw vertrouwelijke data worden onherstelbaar vernietigd in onze shredder
 • U ontvangt na vernietiging het officiële vernietigingscertificaat

Meer informatie

Lees meer over onze dienstverlening:

Vraag vandaag een offerte aan

Bespreek uw opdracht met onze specialisten. Stuur uw aanvraag of bel (023) – 532 1960

Offerte aanvragen →
Vrijblijvende prijsopgave & advies.

brantjes-data-vernietiging-specialist-telefoon