Klanten beoordelen ons met een
Brantjes Data-Vernietiging B.V. Rijnlanderweg 1427 2153 KE Nieuw-Vennep 023 - 532 1960

Lancering website Brantjes.com

Op 16 juli is de nieuwe website van Brantjes Data-Vernietiging gelanceerd, ontwikkeld door RVS Creative Consults in samenwerking met Pim. De site biedt onze klanten en prospects actuele informatie over het vertrouwd vernietigen door Brantjes met o.a. de mogelijkheid om online een offerte aan te vragen.

lancering-brantjes-data-vernietiging-website-header
lancering-brantjes-data-vernietiging-website-header

“Er is met een team hard gewerkt aan de site en ik ben met recht trots op het resultaat. Ik wil iedereen bedanken voor hun bijdrage en kijk uit naar de uitwerking in de praktijk.

Brantjes.com voldoet aan de huidige eisen die Google en de bezoeker vandaag de dag stelt aan een website anno 2021. Dat betekent een responsive template die op elk scherm goed te bekijken is. Daarnaast is de site ultra licht zodat laadtijden zeer snel zijn, ook op mobiel. In de eerst volgende update wordt een geautomatiseerd offertesysteem gelanceerd, om zo onze prospects nog sneller van gevraagd prijsinformatie te voorzien.

Uiteraard blijft een website een uithangbord voor onze dienstverlening en proberen we de doelgroep zo te informeren over onze toegevoegde waarde op het gebied van vertrouwd vernietigen. Dat wordt op basis van de klantmetingen via Feedback Company continu gemeten en we scoren al goed op punten als service, reactiesnelheid en klantvriendelijkheid van de medewerkers.

Ik ben er van overtuigd dat de nieuwe site ons daar nog verder in kan ondersteunen. En bij feest hoort gebak om de lancering samen te vieren.”

Mark de Boer