Klanten beoordelen ons met een
Brantjes Data-Vernietiging B.V. Rijnlanderweg 1427 2153 KE Nieuw-Vennep 023 - 532 1960

Data Privacy Dag op 27 januari 2023

Laat éénmalig en kosteloos uw vertrouwelijke datadragers vernietigen bij Brantjes Data-Vernietiging tijdens de Data Privacy Dag. Op vrijdag 27 januari 2023 tussen 07.00 uur en 16.00 uur kunnen particulieren, scholen, verenigingen en ondernemers gratis privacygevoelig materiaal, zoals papieren documenten, dossier, laptops, mobieltjes of ssd kaarten in leveren bij Brantjes Data Vernietiging BV in Nieuw-Vennep en Halfweg. Dus reserveer alvast een moment in uw agenda.

Update: Bekijk Data Privacy Week 2024 »

Vandaag is het Data Privacy Dag
Bekijk de inleverdagen en tijden →
data-privacy-dag-2023-header
data-privacy-dag-2023-header

Wanneer is de Data Privacy Dag in Nederland?

Op vrijdag 27 januari 2023 organiseren Nederlandse CA+ gecertificeerde bedrijven de Data Privacy Dag. Brantjes Data-Vernietiging is een deelnemende partij waar u op op de Data Privacy Dag kosteloos vertrouwelijk materiaal kunt brengen ter vernietiging. Bekijk onderaan de pagina de openingstijden en locaties.

Particulieren, scholen, verenigingen en ondernemers kunnen gratis privacygevoelig materiaal, zoals papieren documenten, dossier, laptops, mobieltjes of ssd kaarten inleveren ter vernietiging.

Data Privacy Dag 2023

Wat is de Data Privacy Dag?

Het doel is om mensen ervan bewust te maken dat privacygevoelig materiaal niet zomaar in de afvalbak gegooid moet worden, het risico op een datalek is dan groot.

Ons advies is om confidentieel materiaal, zoals archiefpapier of harde schijven, te laten vernietigen door een professioneel bedrijf. Dit is AVG-proof en geeft u zekerheid dat vertrouwelijk informatie niet meer ingezien kan worden door derden.

Tijdens de Data Privacy Dag kunt u kosteloos en zonder afspraak langskomen bij Brantjes Data-Vernietiging in Nieuw-Vennep en Halfweg om vertrouwelijk materiaal te laten vernietigen, volgens officiële CA+ richtlijnen. Bekijk verderop deze pagina onze openingstijden om uw materiaal aan te leveren.

Zorg dat uw gegevens niet op straat komen te liggen; lever archiefpapier, oude laptops en smartphones in om te gecertificeerd te laten vernietigen.

Inleverdagen en tijden:

U bent welkom bij Brantjes Data-Vernietiging op vrijdag 27 januari 2023 om vertrouwelijk materiaal langs te brengen. Het maken van een afspraak is niet nodig. Bekijk hieronder de inleverlocaties en de openingsdagen- en tijden.

Hoe werkt aanleveren? Bekijk hier onze informatiepagina over aanleveren.

vertrouwelijk-materiaal-aanleveren-bij-brantjes

Aanleveren locatie Nieuw-Vennep

Waar

Brantjes Data-Vernietiging B.V.
Rijnlanderweg 1427
2153 KE Nieuw-Vennep

Bekijk op Google Maps

Wanneer

Vrijdag 27 januari 2023
van 7.00 uur – 16.00 uur.

Wat kunt u inleveren

Papieren archieven, laptops, mobieltjes, harddisks & SSD kaarten.

Hoe werkt het
Gelieve u te melden bij de receptie op kantoor. Daar wordt uw opdracht aangenomen.

Aanleveren locatie Halfweg

Waar

Brantjes Data-Vernietiging B.V.
Haarlemmerstraatweg 165
1165 MK Halfweg

Bekijk op Google Maps

Wanneer

Vrijdag 27 januari 2023
van 8.00 uur – 16.00 uur.

Wat kunt u inleveren

Papieren archieven, laptops, mobieltjes, harddisks & SSD kaarten.

Hoe werkt het
Gelieve u te melden bij de loodsmedewerker. Op de overslaglocatie van Recycling.nl (Circular Hub Amsterdam) staat een beveiligde ‘datakraker’.

Waarom materiaal vernietigen?

Nog steeds eindigen bankafschriften, oude administraties en datadragers zoals oude laptops en mobiele telefoons bij de openbare inleverpunten of gewoon op straat bij het oudpapier. Met het thuiswerken hebben we steeds vaker een document met vertrouwelijke gegevens in ons privébezit. We printen minder, maar wat we printen is vaak veel vertrouwelijker. Een zakelijk documentje dat we op de privé laptop of andere datadragers opslaan vergroot de kans op datalekken.

Data-privacy-week-2022-header

Daarom is het verstandig om privacygevoelig materiaal, zoals papier, laptops, smartphones of harde schijven te laten vernietigen als u deze niet meer gebruikt.

Geschiedenis van de Data Privacy Week en Dag

In 1981 werd door de Raad van Europa het allereerste internationale verdrag opgesteld voor de bescherming van personen met betrekking tot de automatische verwerking van persoonsgegevens. Het verdrag waarborgde de rechten op privacy van gebruikers.

Om deze ondertekening te herdenken werd de “Privacy Day” op 28 januari in het leven geroepen. Sinds 2022 is het een heuse Data Privacy Week geworden waarin gebruikers worden geïnformeerd over (online) data privacy en gegevensbescherming. Vanaf 2023 is het een centrale Data Privacy Dag geworden.

Ook bedrijven worden aangemoedigd om vertrouwelijk om te gaan met persoonsgegevens van klanten, personeel en relaties en om verantwoording af te leggen over hoe consumentengegevens worden verzameld en gebruikt. ‘Vernietiging’ is hierbij ook onderdeel, en daar dragen CA+ gecertificeerde bedrijven aan bij.

Meer informatie

Op de website www.dataprivacyweek.nl is meer informatie te vinden over de Data Privacy Dag, de deelnemende bedrijven, de inleverpunten, openingstijden en welke materialen u kunt inleveren voor vernietiging.

Ons gehele proces is CA+ gecertificeerd en alles verloopt conform de AVG-wetgeving. Lees meer over papiervernietiging of neem contact met ons op via (023) – 532 1960 of brantjes@recycling.nl

Contact Brantjes →

Security containers